Om Begyndergarn - vi lærer dig at hækle - Begyndergarn

Om Begyndergarn – vi lærer dig at hækle


Hej!

Velkommen til Begyndergarn, vi vil gerne lære dig at hækle, og vi håber du her finder det, du leder efter.

Begyndergarn er en ny-tænkende og lille virksomhed bestående af Henrik og Katrine. Henrik er selvstændig og har erfaring med at opstarte og opretholde et firma.

Baggrund

Henrik står for meget af det tekniske, der er forbundet med det at være en online virksomhed. Han er desuden fuld af energi og har så utroligt mange ideer, at vi sammen dårligt ved, hvor vi skal starte! Jeg – Katrine er uddannet sygeplejerske og arbejder med dette på fuld tid.

For godt 2 år siden besluttede jeg, at jeg ville lære mig at hækle. Det var ikke helt så let som jeg lige havde forestillet mig. Jeg brugte enormt meget tid på det. Tid på at finde viden om, hvordan man helt reelt starter, når man ikke ved hvad en hæklenål er, hvilke masketyper man bør kende når man starter med at læse en opskrift, hvordan man opstarter et nyt projekt og hvordan man vælger garn. Efter en masse gode og dårlige erfaringer, fik jeg i fællesskab med Henrik, ideen til Begyndergarn – et forum med det hele samlet ét sted, hvor du som helt grøn hækler, let og overskueligt bliver guidet fra de første indkøb til dit første hæklede produkt.

Vi har begge børn fra tidligere forhold og kender alt til, en travl hverdag med skolebørn, børnehavebørn, fritidsaktiviteter, vasketøj, indkøb, madpakker og aftensmad. Vi har begge oplevet, at have så travlt, at vi, når roen lægger sig, ikke kan komme ned i gear igen, ikke ved hvordan vi skal bruge vores tid, og til tider endda slet ikke ved, hvad JEG egentlig godt kan lide at lave for MIG. Da jeg startede med at hækle fandt jeg denne ro – hækling er blevet meditativt for mig, et middel mod travlhed og en lille flugt fra leverpostejslugten.

Vil du være med?

Har du lyst til at lære at hækle? Har du lyst til at være mere selvforsynende, mere miljøorienteret og mere i balance med dig selv som menneske? Hækling bidrager til rigtig mange ting og så er det endda rigtig sjovt!

Skriv dig op til nyhedsbrevet og modtag en gratis guide til, hvordan du kommer igang med at hækle!

Vores unikke online kursus i hækling for begyndere, hjælper dig med at få en god start, når du skal lære at hækle.

 

De bedste hilsner

– Katrine